Het Premium merk voor Lelies en Gypsophila

Lelies en Gypsophila zijn te vinden in alle kleuren, maten en kwaliteit. En dat laatste, dat is nu net waar Klaver Flowers zich in onderscheidt. Wij leveren premium lelies en gipskruid voor een eerlijke prijs. En daar zijn we trots op!

Wat we doen

Klaver Flowers is als uit de kluiten gewassen familiebedrijf dé producent van Gypsophila en Lelies. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Ethiopië werken we elke dag met een groot team aan de beste kwaliteit voor uw en onze eindgebruiker. 

Quality by Nature

Wij gaan altijd voor het beste. Voor u en úw klanten, maar ook ons personeel. Wij richten ons daarom niet op de meest bijzondere of exotische producten, maar kiezen voor de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten, zodat u deze kwaliteit kunt doorgeven aan uw klanten. Dankzij onze afspraken met contracttelers wereldwijd, zijn onze lelies het hele jaar door van premium kwaliteit.

Service voorop

Wij houden van uitdagingen. En bij een mooie uitdaging hoort een goede service. Daarom ontzorgen wij u graag. Heeft u een uitdaging? Ons team denkt graag met u mee en proberen dit zoveel mogelijk te beantwoorden met onze producten.

Strakke productie

Een hoge kwaliteit met alledaagse prijzen. Dat is alleen mogelijk met een gestroomlijnde organisatie en productie. Wij kijken vooruit, zodat alles altijd klopt. Klaver Flowers is hierdoor uw betrouwbare partner die levert, van klein tot groot.

Innovatie

Stilstaan is achteruitgang en vooroplopen is leuk! We innoveren en investeren continu in de laatste technieken in de bloemensector. Zo werken we er elke dag naar toe om het nét wat beter en slimmer te doen. 

Vol in de bloei

Onze producten zijn vol in de bloei. Dankzij bovenstaande kenmerken worden wij elke dag ietsje beter en ietsje groter. Onze grootste motivatie voor het mooiste product? Dat is uw eindgebruiker! 

Bekijk ons assortiment

Bestel bloemen

Lelies of Gypsophila bestellen? We helpen u graag verder! Plaats eenvoudig uw bestelling via Floriday of laat uw verzoek achter.

Bestel bloemen

Ontdek onze Quality by Nature in de nieuwsbrief