Gypsophila

White purity of the finest. Dat zegt eigenlijk alles over onze gypsophila. 

Deze snijbloem telen wij op onze vruchtbare grond in Ethiopië, in de best mogelijke condities. Door deze omstandigheden kunnen wij een zuiverwit en hoge kwaliteit product bij onze klanten afleveren.          

 Assortiment gypsophila bekijken

 

Gipskruid van Klaver Flowers

In onze bloemenlijn Klaver Gypsophila verrassen we u graag met premium gipskruid. Standaard in zijn soort, uniek in zijn kwaliteit.

Klaver Gypsophila

Het groeiproces van gypsophila ligt bij ons grotendeels in eigen handen. Zo weten wij zeker dat u bij Klaver Flowers altijd de beste kwaliteit gypsophila bestelt, voor een eerlijke prijs. Wij focussen ons niet op de meest bijzondere of exotische soorten, maar op het leveren van de hoogste kwaliteit.

Onze natuurlijke kwaliteit garanderen we door onder andere duurzaam te telen. Zo kiezen we bewust om minder chemicaliën te gebruiken. Het natuurlijke groeiproces zorgt er uiteindelijk voor dat uw gypsophila van extra hoge kwaliteit is!

Gypsophila bestellen?

Zoekt u gypsophila van een premium kwaliteit, voor een eerlijke prijs? Met ons uitgebreide assortiment vindt u áltijd het geschikte gipskruid of de perfecte lelie

Bekijk ons assortiment, of laat ons weten hoe wij u kunnen helpen. Wij ontzorgen u graag!

Assortiment Gypsophila

Ontdek onze Quality by Nature in de nieuwsbrief